Besök av Sofia Camnerin söndagen 27 januari!

Söndagen den 27 januari får vi besök av Sofia Camnerin till gudstjänst och ett efterföljande samtal. Gudstjänsten börjar kl 11, Sofia Camnerin predikar, vi firar nattvard tillsammans och för musiken står Magnus Sjölander, Peter Stöök och Kristoffer Wittlöv Stenman.

Efter kyrkfikat delar Sofia med av tankar kring kyrkans utmaning och kyrkans vara i dagens samhälle. Ett samtidsperspektiv på hur kyrkan behöver vara. Det kommer med säkerhet finnas möjlighet till diskussion och samtal och vi försöker avrunda eftermiddagen runt cirka kl 15. Varmt välkomna!

———————-

Sofia besökte Johannebergs Equmeniakyrka för några år sedan i samband med att en bokcirkel i kyrkan läste en av hennes böcker ”Försoning behövs”. Det var ett mycket uppskattat möte som gjorde att vi bad henne att besöka oss igen!

Kort om: Sofia är pastor, biträdande kyrkoledare i Equmeniakyrkan och från augusti2018 även på halvtid biträndande rektor vid Teologiska högskolan Stockholm. Hon har skrivit flera böcker – själv och tillsammans med andra.

VÄLKOMNA!