Cykelutmaningen till 28 april

Cykla och samla dina cykelkilometrar fram tills den 28 april! Tillsammans blir allas cykelkilometrar församlingens insamlingsmål till diakoniagudstjänsten 28 april. Vill du följa hur långt vi kommit, rapportera gärna in dina kilometrar veckovis till Ola Westlin 070-9658625 och följ på kartan i kyrkan hur långt vi cyklat tillsammans. Det finns en talong i kyrkan till hjälp att hålla koll på hur mycket du cyklar varje dag.
Utmaningen avslutas och vi samlar in pengar till projektet ”Cykelansiktet” på diakoniagudstjänsten den 28 april. Vill du även under tiden fram tills den 28:e skänka en gåva, swisha till 123 147 04 26 och skriv som kommentar ”trotsa cykelansiktet”.

Diakonias kampanj ”cykelansiktet” handlar om att ge flickor/kvinnor mer självständighet och upplysa om att det finns fortfarande orimliga argument i världen som begränsar kvinnor. För inte så länge sedan i vårt samhälle, ansågs cykeln farlig för kvinnan då hennes ansikte skulle kunna bli förstört och fastna i ett ”cykelansikte” av farten. Läs mer om Diakonias cykelprojekt i Bangladesh här!