Cykelutmaningen – nu till 24 maj!

Vår cykelutmaning förlängs och avslutas samtidigt som Diakonias kampanj den 24 maj. Så samla dina cykelkilometrar fram tills dess! Tillsammans blir allas cykelkilometrar församlingens insamlingsmål till diakoniagudstjänsten 28 april och vidare fram till 24 maj. Vill du följa hur långt vi kommit, rapportera gärna in dina kilometrar veckovis till Ola Westlin 070-9658625 och följ på kartan i kyrkan hur långt vi cyklat tillsammans. Det finns en talong i kyrkan till hjälp att hålla koll på hur mycket du cyklar varje dag. Vill du under tiden fram tills den 24:e maj skänka en gåva, swisha till 123 147 04 26 och skriv som kommentar ”trotsa cykelansiktet”.

Diakonias kampanj ”cykelansiktet” handlar om att ge flickor/kvinnor mer självständighet och upplysa om att det finns fortfarande orimliga argument i världen som begränsar kvinnor. För inte så länge sedan i vårt samhälle, ansågs cykeln farlig för kvinnan då hennes ansikte skulle kunna bli förstört och fastna i ett ”cykelansikte” av farten. Läs mer om Diakonias cykelprojekt i Bangladesh här!