Föreläsning av KG Hammar & samtalsgrupp kring hans bok

slappfangelosscoverTisdagen den 26 januari är alla välkomna att lyssna till KG Hammar i Johannebergs Equmeniakyrka! Kristna humanister anordnar ännu en tisdagskväll med föredrag och samtal, där temat denna kväll är ”Hur hör gudsbild, bibelsyn och fred ihop?” med start kl 18:30.

Två dagar senare, torsdagen den 28:e, är ni som vill välkomna med på vår nya samtalsgrupp kring KG Hammars bok ”Släpp fången loss”! Vi har tagit hem ett antal böcker som du kan få köpa till ett reducerat pris.

Är du intresserad meddela gärna Carin, vår pastor, så vi vet ungefär hur många vi blir. Antingen muntligt eller via e-mail: pastor@johannebergsequmeniakyrka.se.
För den som vill stanna efter samtalsgruppen kommer det vid varje tillfälle att vara en nattvardsandakt kl 20:30. välkomna!

Det här inlägget postades i Bokcirkel, Samtalsgrupp. Bokmärk permalänken.