Möt kristen tro med frälsarkransen

frälsarkransenVälkommen till en träffpunkt där du får möjlighet att fundera och diskutera livsfrågor tillsammans med andra. Den så kallade frälsarkransen, ett armband, består av flera olika pärlor med var sin betydelse.  Pärlorna blir en  hjälp att kunna samla sig och inte tappa bort det viktiga i en ofta stressad tillvaro.

Vi inleder kvällarna med en studs fika och småprat vid borden. Därefter introduceras kvällens pärla/pärlor, följt av samtal. Vid varje tillfälle kommer något slags skapande moment ingå innan vi avslutar med en andakt. Så varmt välkommen och bjud gärna med dig en vän!

Tid: En gång i månaden på torsdagar kl 18:30 – med start 22 september.
Mer information och fler datum hittar du på sidan studiecirklar & samtalsgrupper

Anmälan lämnas till Carin Folkesson, via mail: pastor@johannebergsequmeniakyrka.se eller telefon: 0708-36 37 30 senast den 20 september.Varmt välkomna!