Pilgrimsvandring på Valborgsmässoafton

tillsammanslager2012_4Vi vill redan nu välkomna till pilgrimsvandring lördagen den 30 april! Vi träffas kl 10.00 vid kyrkan, siktar stegen mot Änggårdsbergen och avslutar i god tid för att hinna med att fira Valborg.

Ta med: bekväma skor, kläder efter väder, vatten och något som mättar dig till lunch (och något att bära med den i).

När fötterna är upptagna med att gå kan det ibland vara lättare för tanken att också gå sina egna vägar. På en pilgrimsvandring går vi tillsammans med små pauser längs med vägen där du får chans att fundera över en fråga eller dela med dig av dina tankar. Ibland går vi i samtal, ibland i tystnad, kanske funderar du på något som sagts eller så njuter du bara av nuet och naturen. Välkommen!

Mer information och anmälan, kontakta pastor Carin Folkesson
e-post: pastor@johannebergsequmeniakyrka.se

Det här inlägget postades i Pilgrimsvandring, Samtalsgrupp och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.