RUG & 12+

Visning av RUG:s film de gjort själva.

Vi hittar på något kul tillsammans med bas i Johannebergs Equmeniakyrka. Det bästa av allt är att det är vi som bestämmer precis vad vi ska göra och du behöver inte vara med alla gånger.

Vi träffas ungefär en söndag varje månad,  mellan kl 11 och drygt 12 om inget annat sägs. Se i kalendern när vi träffas!

En gång i månaden är det gudstjänst för barn och vuxna

Det betyder att de som planerat gudstjänsten tänkt på att både du och dina föräldrar ska känna att ni hänger med i vad som händer och sägs.

Så vad betyder RUG?

Tja, det kan variera. Någon säger Riktigt Underbart Godis andra kanske Roligt Under Gudstjänsten, men vem vet egentligen. Kanske du får reda på det om du hänger med på en träff?

• Skulle du tycka det vara kul att engagera dig som ledare kontakta: equmenia_ordf@johannebergsequmeniakyrka.se