Ungdomsaktiviteter

Under våren 2016 fortsätter vi med våra två nya träffar: filmkvällar och 12+. Utöver det fortsätter vårt samarbete med tonårsverksamheterna i Redbergskyrkan och i Betlehemskyrkan.

Filmkväll en gång i månaden

popcorn_creative_commons

Vi som är födda år 2002 eller 2003 träffas på filmkväll ungefär en fredag i månaden, klockan 18:30. Myspys och spänning med storbild utlovas!

12+ på söndagar

Samtidigt som RUG har vi som är 12 år och äldre en alldeles egen träff. Ungefär en gång i månaden, samtidigt som gudstjänsten mellan kl 11- 12, om inget annat sägs. Se i kalendern när vi träffas!

Tonår tillsammans med andra kyrkor

Vi brukar hänga tillsammans med andra Equmeniakyrkor och deras tonår. Betlehemskyrkan som har tonår varje fredag. Deras program finns här och på deras facebook finns även möjlighet att ta kontakt med andra som hänger där.
Redbergskyrkan har tonår varannan torsdag och deras program hittas lättast på facebook.

En gång i månaden är det gudstjänst för barn och vuxna

Det betyder att de som planerat gudstjänsten tänkt på att både du och dina föräldrar ska känna att ni hänger med i vad som händer och sägs.

Välkommen att umgås och ha roligt med andra!

Vid frågor kontakta:

• Staffan Skarrie e-mail: skarrie[]telia.com